BYTER BLOGG - FRÅN BLOGG.SE TILL DEVOTE

Hejhej, jag byter blogg till devote.se för att jag vill testa lite nytt så fortsätt följa mig där!
Ni kommer till bloggen genom att klicka där ------> http://annamandaa.devote.se som ni ser är det samma namn bara att ni skriver http://annamandaa.devote.se istället för http://annamandaa.blogg.se hoppas ni gillar den nya iallafall, och hoppas ni fortsätter följa mig där! Puss och kram




Nya byxor♥

Idag när mamma kom hem ifrån Valbo kom hon hem med ett par nya jeans och en tröja till mig, fast jag vet inte om jag ska ha den men här kommer iaf en bild på dom (Amanda har likadana)
Dålig bild och jag ser fett tjock ut osv men aja så där ser dom ut iaf

Videoinlägg på Amandas blogg nurå ;)

Hejehj nu ligger ett jätte fult och oseriöst videoinlägg inne på http://aamandaolssson.devote.se så det är bara att kika in, Pusshej




Med Amanda♥

Hejhej,
Vad gör ni? Själv sitter jag emd fiiiiiiinaaaaste Amanda Olsson kolla hennes blogg
------> www.aamandaolssson.devote.se haha kanske kommer upp ett videoinlägg där senare, vem vet?
Amanda sover iaf över här och vi får se vad kvällen bjuder på, och det får väll ni veta senare haha.
Japp det här var ett suuuper seriöst inlägg jag vet Pusshej




SSCCHHYYYYNNGGGGIIINNNGGGGAAAARRRRR

Plugg och huvud/öronvärk -.-

Hejhej, har inte kunnat blogga förens nu men men.
Idag gick jag hem efter skolan och tog en lååång dusch och gjorde jag i ordning lite melliss sen gick jag och satte mig och kolla på tv och satt lite vid datorn då rpkade jag somna i soffan vilket var väldigt skönt eftersom jag var sjukt trött. Jag mår inte helt bra eftersom jag har väldigt ont i huvudet är yr ich har väldigt ont i mina öron, jag kanske är på väg att få öroninflammation? Vem vet?
Aja just nu sitter jag och pluggar fast igentöigen vill jag bara gå upp och sova eftersom jag inte är riktigt frisk, ååh jag längtar tills jag är färdig. Vet ni vad vi har prov i förresten? Jo vi har prov i BROAR?!?! varför ska man kunna att det heter balkbro, valvbro, bågbro, viadukt, hängbro, öppningsbar bro?!?! Men som ni ser så kan jag ju nästan allt i alla fall, puh!
Nä plugga var det, bloggar mer imorgon/ikväll (jag skulle tippa på det förstnämnde)
Pusshej

Bästavän♥

Tjabbatjenahallå

Sitter med bästa Nellie och snackar, vi har inte vart på 5000000000000000000 år så det är sjukt länge sen osv.
Haha så sjukt SERIÖS juuust nu! ;) ;)

Aja gjorde bara ett snnabbt inlägg PUSS OCH KRAM  SKUMBANAN ( HUR GAMMAL ÄR INT DEN "FRASEN" DÅ HAHAHAHA)


Bild på oss från i sommras! 

Kläder till kusinerna♥

Hejsan!
Sitter och kollar på massa fina barnkläder till mina älskade kusiner (en är 1.5 år och en 7/8 år) Älskar dom såhääääär mycket! Dom bor i Sundsvall så vi träffas nästan aldrig så det suuger jätte mycket!!
Men nu ska jag fortsätta kika runt lite, jag hinne rnog inte blogga nå mer ikväll hoppas det är ok?

Pusshej



Bild på älskling

Läskigt :O

Hejsan!
Idag vaknade jag runt halv 1 och då åkte jag till köpis för att kolla lite, jag köpte inget för jag har ju inhandöat alla julklappar! SHIT nu kom jag på att jag har kvar till några kompisar, aja får ta det när jag åker och shoppar i Gävle med Gabbi
Men iaf när jag va i Valbo så var jag hur yr som helst och jag trodde jag skulle svimma sjukt läskigt, det händer jätte ofta nu för tiden funderar på att åka till sjukhuset och kolla upp det, vi får se om det blir bättre.
Nu är jag hemma och har precis ätit, kyckling tacos såå gott! Ikväll blir det att bara ta det lugnt och imorgon åker jag in till Sandviken för en sista träning innan jullovet med mina småbarn
Jag försökt att göra videoinlägg men det funkar inte, jätte irriterande ska maila blogg.se haha ;)

Aja orkar inte blogga emr nu hörshej



Bild i repris!

Skrev ett inlägg men det försvann så ni får nöja er med det här för jag ska på träning nu! Pusshej♥

Godnatt♥

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp vid 5 imorgon bitti, jag åker ner till gympan bara en timme efter att jag slutat så jag kanske inte hinner blogga då vi får se! Pusshej♥



I love you♥

Took a little break but now im back stronger than ever!♥

Hejsan, jag tog en liten paus en som ni märker så är jag tillbaka nu! Imorgon blir det lucia kyrkan kl 8.15 haha fyfan jag måste gå upp vid halv sex, fml -.-
Just nu sitter jag och kollar på "modelljakten" heeelt galen i det ju, fattar inte att jag inte kollat på det tidigare? Haha im weird sometimes! Just nu är jag inne på 5:e avsnittet och just nu är dom i Östersund!
Men nu ska jag kolla, inte blogga puss puss ♥
Arkivbild från 2009 haha huuur ful?

Allt blir så lättare med dig..♥

Hejsan, sitter med bästavän Linn nu och vi är inne på chatroulette samtidigt som vi lyssnar på Justin Bieber nu haha kul liv här!
Aja ni får en sexig bild på oss haha.
Haha fyfan va ful vi är♥

Modelljakten♥

Sätter mig och kollar på ett avsnitt av modelljakten med en kopp te

Farfar, hoppas du har det bra där uppe♥

Hej allihopa har inte bloggat eftersom att jag inte haft tid, och min farfar dog igår så nu tar jag en paus och skriver en annan dag! Hoppas ni förstår!

Hi will allways be there with me, even though i cant se him he will help me throug the tuff times and watch over me when i have the best times in my life. I love you, today, tomorrow, forever, even though we cant talk with eichother in real life anymore we'll find our ways, I PROMISE♥
Even if you made mistakes sometimes the angels now got one of the best people in the world to their side. Heaven.

Farfar ta hand om morfar där uppe nu, puss och kram från Anna♥




Jag ä med och tävlar om ett spel på http://mansondusts.blogg.se


Jag är med och tävlar om ett spel som verkar jätte roligt på http://mansondusts.blogg.se/2011/december/tavling-spel-fran-spelexpertencom.html#comment,  jag tycke rdu ska tävla.
Lycka till!

mobilblogg!

Hejhej, jag sitter och kollar på upp just nu! Jag sticker in till Sandviken vid 10.30 då jag bloggar senare! Jag ÄLSKAR filmen upp den är så himla bra, speciellt början. Jag gillar den säkert bara för att jag alltid velat åka upp i ett hus med hjälp av heliumballonger thihi. Åhh, nu ska jag kolla inte bloggar! Puss puss<3!

Godnatt♥

Godnatt, ska upp vid tjugo i nio imorgon så jag måste sova nu men vi hörs sen Pusshej♥



Bjuder på en jätte ful bild!

Åhh jag orkar inte! -.-

Föröker ladda upp ett videoinlägg men det går ju inte, orkar inte hörshej.

Jag trodde aldrig att jag skulle sakna dig så mycket som jag gör! ♥

Rubriken säger allt

Så mycket bättre.

Hejhej!
Sitter och kollar på så mycket bättre just nu. Jag tänkte mobilblogga tidigare men det funka inte!
Idag gick jag och Matilda luciatåg hos mormor, det gick sådär eftersom vi började asgarva så vi lära göra om allt!
Vi va kvar hso mormor ganska länge så jag har inte hunnit blogga innan nu, och imorgon blir det nog inte heller så bra uppdatering eftersom jag har träningar, men nu börja det Pusshej♥



Bästavän♥

Måste bara säga att jag har världens bästa vän, som vet allt om mig och är som en syster för mig. Du och jag till graven ÄLSKAR DIG Sara, Nellie. Viktoria Brander Bejmar Stenberg, du är mitt ALLT!! Vi har sjukt mycket minnen allt ifrån bråk varje dag i sexårs till bästavänner från 2:an och uppåt. Och helt ärligt så går det inte att beskriva hur jcyket jag älskar dig men jag tror du vet det för vi vet allt om varandra♥♥♥


Seriösa, as hell!


Love♥



Alltid så sjukt seriös♥


beautiful girl, beautiful girl,beautiful voice bautiful hear everything on you is beautiful even your ear♥

Har inte hunnit...♥

Hejsan!
Har inte hunnit blogga förns nu, sorry! ;(
Dagen: Vaknade och gick ne roch kolla på julkalendern som vanligt, sen skolan och första ämnet var NO, sen hade vi Spanska och efter det matte ich Engelska, eftersom våran lärare är sjuk fick välja, sen gick vi till lunchen. Efter lunchen fick vi göra en grejj om praoen (kommer inte ihåg vad  det heter) efter det fick vi sluta så det var skönt. Efter skolan åkte jag, Haymi, Matilda och Matilda till Mc'donalds och åt. Sen hämta vi Evelina på rece och åkt hem till dom. När vi hade vart där ett tag skulle Matilda, Evelina och Haymi till Gävle så då släppte dom av mig och Matilda hos papi, där vi är nu! Så nu på eftermiddagen här hos pappa har jag bara typ ätit och lite så.

Just nu: sitter jag och kollar på idol, jag hejjar på Moa, vem hejar du på?

Imorgon: åker jag och Matilda in till Sandviken för att hjälpa mormor och gå en veckas förtidigt lucia-tåg, myys! Efter det blir det att åka heem och hämta saker sen hem och typ sova för
på Söndag: har jag ju träning med småttingarna, och på Söndag är inte Ajla med så då blir jag huvudtränare och eftersom Moa har brutit benet/foten så får bästa Olivia hjälpa mig istl, jätte kul!
Aja nu har idol börjat igen och det är Moa♥


Vem ska vinna?
Moa Lignell♥
Amanda Fondell
Robin Halo
Pusshej♥

Inte haft tid!♥

Hejsan!
Ligger i sängen nu och jag har precis duschat!
Idag vaknade jag som vanligt vid sju och gick ner och kolla på julkalendern♥, den var jätte bra gämfört med vad dom senaste åren har varit haha.
Sen åt jag frukost och fixa mig osv, sen åkte jga till skolan och första lektionen var engelska så det var helt ok. Sen vart det matte då hade vi matteprov vilket gick sådär.. Sen hade vi No och efter det lunch, när vi kommer tillbaka från lunchen kommer Madde in i vårat klassrum och ba alla sätter sig ner på sina platser nu, så då satte vi oss ner och hon var jätte allvarlig så vi tänkte typ shit vad har vi gort nu :O Men sen säger hon, ja vi har ju lute lärarbrist på skolan idag så ni får sluta nu, då reser sig alla i klassen upp och typ skriker "jaaaa", och då var klockan kvart i ett så vi fick alltså sluta 2 timmar och 10 min tidigare, ganska skönt? JA!
Så då kom mamma och hämta mig och jag åkte hem och åt lite osv, sen vi tre åkte jag tillbaka till skolan för vi hade luciaträning det gick väl ganska bra. Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt vilket jag gjort typ hela veckan, det har behövts kan jag ju säga.
Men vi hör sen om jag orkar, pusshej♥