Ebba 17 år!!

Igår firade vi Ebba som fyllde 17 år i onsdags!
Jag och massa tjejer fixade ihop en överraskningsfest och det blev verkligen lyckat och hon anade ingenting.
Blev en bra kväll och det både tror och hoppas jag att Ebba tyckte också!












PACKAR

Äntligen är jag färdigpackad, som vanligt började jag alldeles för sent; idag nu på eftermiddagen och blev kvar efter någon timme. Obeskrivlig känsla att BARA packa ner snygga klänningar shorts och croptops. Inte ett enda varmt plagg ligger i väskan. Jag har nyrakade ben, passet framplockat och systemkameran på laddning. Det enda som saknas nu är att klockan slår tio imorgon bitti och vi åker mot Arlanda. Planet går kl 15.00 och vi kommer komma fram vid 7.00 svensk tid på grund utav mellanlandning i DOA. Sen går planet från Bangkok till Koh Samui ca 7 timmar senare. Så det är en lång resdag imorgon och övermorgon men det är det värt!!
Gud så skönt det ska bli med värme, det är mitt i natten där just nu och 30'C varmt!



Spelkvälm

Idag vaknade jag och insåg att jag hade somnat på sängen med alla kläder på för att jag egentligen skulle på fest dagen innan men råkade somna istället.
När jag vakande gjorde jag iordning frukost på sämagen till Matilda innan jag kollade på en film.
Vid 12 åkte jag till Stan för att luncha med mamma och efter det gick jag hem och sov i nån timme innan jag vid 17.30 åkte på ledamöte med gympan.
När jag kom hem va en gammal barndomsvän hos mig och vi har haft spelkväll hela kvällen, såå mysigt!!
Nu ska jag packa lite inför Thailand, om 3 dagar sitter jag på plan nummer 2 påvägh till Bangkok för att därifrån någont timme senare flyga till Koh Samui, längtar!!
 

Måndag

Måndag, sportlov och endast 6 dagar till Thailand, finns inte mycket att klaga på nu!
Igår var det först träning med trupp3&4, vi strömmade lite och sedan körde vi styrka som vanligt. Efter det hade jag egen träning som inte alls gick bra för någon, kände på mig redan innan att det skulle bli en otursträning vilket det visade sig att det blev, Stina sträckte låret, Alma va 1mm från att landa på trampetten och Johanna stukade foten.
Efter träningen åkte jag hem och åt innan jag gick till Amanda med Mollie för myskväll. Vi spelade kort och pratade, sen sov jag kvar här. Mollie har varit jätte dryg hela natten och skällt på Amandas lillebror+kompisar som har lan.A


SPORTLOV

Äntligen sportlov, sån himla lättnad att slippa skolan ett tag och få va ledig. Sjävla sportlovet kommer spenderas hemma i Sandviken/Gävle, men om exakt en vecka sticker vi till Thailand i 2.5 vecka, längtar så SJUKT mycket!!😍

I fredags skulle jag och Julia haft myskväll men bestämde oss spontant för att följa med Hanna, Alwa, Alva, Rebecca, Tilda, Ebba och Fanny på fest. Så vi fixade oss rätt så fort och åkte sedan in till Alwa för att förfesta lite. Efter det åkte vi vidare, hade faktiskt en jätte kul kväll!!

(Älskar den här bilden hahaha)

Igår var det träning 09.00 som gällde, efter det åkte jag hem och väckte Julia. Vi beställde pizza och bara tog det lugnt. Vid fem åkte jag sedan in till Gävle för myskväll med Hanna, Ebba och Kajsa, vi kollade mello, dippade och pratade en massa. Åkte därifrån vid 12 och var hemma runt 1 eftersom bussarna såklart inte matchade. Sandviken<3

Idag är det träning med trupp 3&4 mellan 17-19 och sen egen träning 19-20.30, innan dess ska jag nog bara slappa framför tv'n.

(Random stillbild i min 1.5 på torsdagens träning)