DE SENASTE DAGARNA

Torsdag 9/7 - vi vaknade och gjorde oss iordning, vi åkte sedan ner till Lincon Square, gick i små butiker åt lunch och hade det jätte mysigt.
Senare på kvällen åkte vi och åt en lättare middag och såg sen HB's pjäs, han var så otroligt duktig!! Efter det åkte jag och Oliver hem till Cara och sov där 

Fredag 10/7 - vi (jag, Cara och Oliver) vaknade och åkte till ett munkställe för frukost, efter det åkte vi till glassbutiken där Cara jobbar då hon skulle jobba en timme, jag och Oliver fick då varsin glass och gick ut i en park och satte oss och väntade.
Efter att Cara hade slutat åkte vi till SIX FLAGS, great america och åkte massa karuseller och vatten rutschkanor.


När vi kom hem bestämde vi oss för att åka och bowla och en av Caras kompisar följde med oss, jag förvånade alla och vann 2 av 3 omgångar.

Lördag 11/7 - vi vaknade runt 10 och gick då ner och åt en snabb frukost innan vi åkte till city och gick på en enorm matmarknad som heter "taste of Chicago" det är en marknad dom har varje år och det är stora stånd med olika maträtter i, vi va där i cirka 3 timmar innan det började regna och vi gick vidare mot stan, vi såg bland annat "the bean" och massa andra sevärdheter, hade en toppen dag verkligen!
På kvällen spelade vi monopol och jag åt min första hemlagade måltid sen jag kom.
Oliver - Jag - Cara



Bara en liten view av hur många människor det var där.


9/7-15

Idag har jag och Oliver varit på lingon sqaure och gått i lite affärer samt köpt lunch.
Det är verkligen så fint här och såå mysig. Jag skulle älska att åka hit på vintern när hela staden är täckt av snö, kan tänka mig att det är väldigt mysigt och vackert då!
Vi gick in i en jätte fin cupcake-affär, tyvärr är jag dålig på att ta kort så fick bara en dålig bild.. Ska bli bättre på det!


FRAMME!!

Efter att vi kommit till Arlanda och checkat in min väska var det dags att säga hejdå till mamma. Blev en hel del tårar och även en massa kramar, usch vad jag kommer sakna henne dessa tre veckor!
När jag sedan kommit på planet visade det sig att det skulle bli över en timme försenat, satt och pratade FaceTime med mamma under tiden jag väntade, sen lyfte vi äntligen.
Jag var väldigt nervös men som tur var hamnade jag bredvid en jätte trevlig svensk man som lugnade mig jätte mycket!!
Efter lite mer än 9 timmar i luften var jag äntligen framme och där mötte min mormors syster mig, det är även henne jag bor hos nu.
Tyvärr mådde jag jätte dåligt när jag kom fram till huset och spydde flera gånger innan jag somnade och sov i 14h, det var väldigt välbehövligt!
Idag mår jag bra, vi har varit på stan och jag fick med mig en sport-bh och ett par shorts.
En god lunch och en tur till mataffären senare var vi hemma igen.
Ikväll runt 18 ska vi åka till flygplatsen och hämta min kusin Oliver som ska vara här i Chicago med mig i lite över en vecka!
Har inte så mycket mer att skriva nu utan jag skriver igen när jag har något mer att berätta.
Hoppas vädret är bra där hemma, här är det nämligen ca 16'C och molnigt.. 

USAA

Hej på er!
Länge sen nu..
Jag sitter just nu i bilen påväg till Arlanda för att jag ska åka till USA idag. Jag ska åka dit själv och vara där i 3 veckor och jag kommer att bo hos vår släkt där.
Är självklart väldigt nervös för att flyga själv och liknande för första gången men är också väldigt taggad på vad som komma skall.
Kommer skriva här så ofta jag orkar/har internet, mest för att jag själv vill ha som minne men även för att familj och vänner ska kunna läsa om vad jag gör på dagarna.