SUNDAY

Blev inget plugg varken igår eller idag.. Kanske inte så förvånansvärt men har nästan en vecka på mig med alla tre sakerna så det löser sig.
Hade en riktigt mysig helg, tog det lugnt och gjorde egentlingen ingenting alls. Jag har fortfarande riktigt ont i halsen och rethosta så får se om jag åker till skolan imorgon eller inte, förmdoligen blir det en pluggdag hemma istället men vi får se hur jag mår helt enkelt. 
 
Idag hade jag som vanligt träning med mina tjejer och killar i 9-12, var en bra träning och vi hann köra igenom både fristående, tumbling och trampett, så det känns skönt!
Var även bra fokus ifrån dom flesta och jag tycker vi känns ganska redo inför tävling och uppvisningen.
På lördag är det läger som gäller och det ska bli så himla mysigt, kommer även bli ganska tuff träning för dom då dom ska träna i ca 3 timmar innan vi äter och leker osv.
Vi har i alla fall en massa mysigheter planerade och jag hoppas verkligen dom tycker det ska bli lika kul som vi ledare gör!
 
 
Har inga bilder på min skoldator så var tvungen att välja från arkivet på instagram, därför får ni två bilder på min gamla gympatrupp RM-truppen. Andra familjen!
 

GÅRDAGEN

Igår kom Eric och Linnéa hem till oss och åt tacos och bara mös. Vid nio åkte jag hem till Amanda där Anna, Julia och hon redan var. Dom åt en massa godis men jag åt mango, hallon, granatäpple och "bananstubbar"
Vi pratade om allt hela kvällen och hade det jätte mysigt, sen skulle vi alla sova kvar. Vid 4 hade jag fortfarande inte somnat och jag hade ingen laddare med mig så jag åkte hem. Jag och Amanda bor ändå grannar så det var lugnt!

Idag ska jag plugga och sen ikväll får jag se vad jag hittar på men blir nog bara en hemmakväll.
Svarta dr.denim, vanlig basic tröja och skärp med silvrigt spänne

BUBBLES

Sitter just nu i bubbelpoolen och lyssnar på musik, så himla skönt, speciellt när man är sjuk.

MORNING

God morgon!
Har precis varit hos tandläkaren och sitter just nu och dricker en chai-latte och myser med Mollie!
Gick inte till skolan imorse då jag endast skulle hinna ha en lektion innan jag skulle till tandläkaren så det kändes onödigt, och jag är även sjuk så blev bäst så.
Ikväll så kommer min låtsaslillebror hit och äter middag med oss, så det ska bli mysigt. Efter middagen ska jag umgås med mina tjejer, länge sen det var bara vi 4 nu så det ska bli mys.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra mer än att vi ska städa på gården på förmiddagen, sen blir det antagligen en hemmakväll bara.
Fredagsfin med rosett🎀

GYMPARUMPA

Åkte ner på gympan då jag mådde bättre, körde matta och dom har blivit så duktiga mina små. Dom ska tävla den 6e december, många för första gången. Är sååå stolt!! 
Dom lärde även sig ljusdansen som vi har med på varje juluppvisning!
Efter träningen åkte jag hem och åt middag som idag bestod av lasagne, nu ska jag strax sätta mig i bubbelpoolen innan jag går och lägger mig. Blir hemma från skolan imorgon med, då jag fortfarande känner mig krasslig och ändå bara har en lektion innan jag ska till tandläkaren.

22 SNABBA FRÅGOR

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Ingen aning

2. Vilken var den senaste filmen du såg? - If i stay

3. Hur uppvaktar man dig? - Vet inte riktigt, men älskar överraskningar 

24. Hur lång är du? - 163 cm ungefär

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Ligga på en strand i Thailand, endast 108 dagar kvar

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Köpa nytt träningslinne + sportbh, barngympa och städa rummet

7. Beskriv ditt drömutseende.. - Långt mörkblondt hår, solbränd, fint leende med vita tänder, vältränad och fast kropp med konturer av magrutor och snygg rumpa

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Beyoncé

9. Har du kysst en kompis? - Ja

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja

11. Den du senast sov över hos - Anna

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Använder inte facebook längre

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Använder somsagt inte det så tror bilden är ca 2 år gammal

14. Vad väljer du, godis eller chips? Chips

15.Har du instagram? - ja, annabejmar heter jag där

16. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Twilight

17. Kan man vara vän med sitt ex? - Inte på en gång, men efter några månader kan man säkert det

18. Din absolut sämsta egenskap? - Är ganska dryg, vilket jag vet att även många andra stör sig på

19. Din bästa egenskap? - Jag är ärlig och nästan alltid glad

20. En låt du är beroende av? - Ingen just nu faktiskt

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Nej tycker det är en bra,tycker inte om att göra saker jag inte kan och inte är bra på från början haha"

22. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? - En båt så jag kan åka därifrån.

GOTT OCH NYTTIGT SNACK

Tänkte tipsa om ett jätte lätt, gott och nyttig recept. Super gott som mellanmål eller när man är sugen på något gott men inte har så mycket hemma.

BANANSTUBBAR med jordnötssmör
Du behöver;
En banan (eller så många du vill ha)
Jordnötssmör, var noga med att inte köpa t.ex. märket Skippy om du vill att det ska var nyttigt, då det är massor med socker i det
Såhär gör du;
- Skär en banan i små "slantar"
- Ta en sked med jordnötssmör och smeta på en av slantarna och lägg sedan på en till bananslant
KLART!

Så himla lätt, gott och nyttigt!!

PROV

Kände mig krasslig redan innan provet, men tänkte åka till skolan ändå och försöka, fick sedan feber och en sjuk huvudvärk mitt i provet och var tvungen att avbryta. Ligger nu utanför klassrummet på en bänk och väntar på att mamma ska hämta mig. Efter två alvedon mår jag liite bättre men känns ändå som att huvudet ska sprängas
.. Hoppas det blir bättre tills ikväll då det är barngympa. Ska hem och kurera mig och bara kolla serier. Blir ingen gym idag, synd.
 


TORSDAG

Sitter på bussen nu, när jag kommer fram till skolan ska jag som sagt ha ett 3h långt prov innan lunch. Efter det ska vi skriva noveller och sen slutar vi!
Har gjort iordning en god macka och en smoothie till provet.
Skriver senare igen!
 
 

WEDNESDAY

Åkte som sagt till gymmet direkt efter skolan, körde ett ganska dåligt armpass innan jag åkte iväg till gympan.
En träning som gick sådär, men till slut fick dom till lite fina volter som tur var med tanke på uppvisning och tävling om mindre än en månad! Vi avslutade i alla fall med lite avslappning vilket dom brukar gilla.
Efter träningen åkte jag hem och åt innan jag övningskörde i Högbo. Sen handlade vi lite inför mitt 3h långa novellanalysprov imorgon. Tänkte göra iordning en god macka och en smoothie att ha med mig.
Nu börjar strax paradise och efter det ska jag sova!
 
 
 

ÖSTENS PÄRLA


SOVA, SKOLA, GYMMA, ÄTA

God morgon!
Sitter precis som varje morgon på bussen till skolan just nu. 
Går till 15.00 och då ska jag gymma direkt innan jag åker till gympaträningen där mina 9-12åringar väntar.
Det är en ganska lugn dag idag och jag vet att jag och tjejerna ska äta lunch på stan då vi har långlunch på Onsdagar, så det ska bli gott!
Förövrigt har jag glosor i italienskan som jag inte ens kollat på, men det löser sig.
En några veckor gammal bild på mig, Frida, Amanda E, Sophie, Anna och Amanda O

GYM

Hej på er!
Länge sen nu..
Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt, lite surt att läraren ej kom första lektion vilket innebar att vi kunde haft sovmorgon.
Efter skolan åkte jag hem och åt mellis innan jag åkte till gymmet med Matilda för att köra mage och rygg men slutade som vanligt med lite rumpövningar också. Sprang sedan 15 minuter innan vi tog en promenad hem. Så skönt att jag har kommit igång med träningen igen. Är såå peppad på att få tillbaka konditionen och bygga muskler, speciellt nu när jag inte längre tränar gympa och får muskler utav det!
Har även slutat ätit godis/chips och dricka läsk med undantag då jag är på t.ex. fest. Känns riktigt bra, hoppas den här känslan håller i sig.
Just nu har jag precis satt mig ner för att äta middag samt kolla på svenska hollywoodfruar.