Hemma från USA

Blev inte så mycket uppdatering i USA, det var för att jag gjorde så mycket hela tiden att bloggen inte direkt blev första prioriteringen..
Hade det i alla fall verkligen SÅ JÄVLA BRA i och är så sjukt tacksam, tacksam för att jag kunnat genomföra den här resan, tacksam för att jag har mina släktingar där borta som har tagit så väl hand om mig och gjort denna resa möjlig. BIG love!!
I onsdags kl 07.50 landade jag på svensk mark efter 8 HEMSKA timmar uppe i luften, spydde ungefär hela resan hem och satt i mitten så en tjej fick flytta på sig konstant för att jag var tvungen att springa in på flygtoan och kräkas. Åt ingenting och ville bara sova, vilket jag inte lyckades med. Men är så nöjd med all hjälp från flygvärdinnorna på SAS som tog så bra hand om mig!!
Sedan dess har det inte blivit mycket sömn på nätterna utan desto mer på dagarna, inte skit kul att vara såhär jetlaged men det blir nog bättre snart.

Förövrigt är jag så otroligt jävla stolt över mig själv som gjort denna resa! Inte bara för att det är så jävla coolt att jag som 16åring, (och mitt enda jobb är som gymnastikledare där jag tjänar 60kr/H) sparat ihop över 14000kr att kunna använda där borta och även betalat halva flygbiljetten med, jag som kan vara sjukt rädd för att flyga har flugit två gånger helt själv, mått sjukt dåligt båda gångerna men ändå klarat det!

Sist men inte minst är jag så stolt över mig själv för att jag vågade och faktiskt gjorde det, det här är något som (av privata skäl som jag inte vill ta upp här, inte än) skulle vara omöjligt för bara ett par månader sedan. Jag har växt så otroligt mycket i mig själv och på bara 3 veckor där borta mognat otroligt mycket! Både mitt självförtroende och mitt mående har blivit mycket bättre och jag har även kommit fram till var jag vill bo och vad jag vill göra i framtiden.

Det här har varit den absolut bästa resan jag någonsin gjort och jag är så jävla glad att jag klarat det!!
Nu längtar jag tillbaka som tusan och längtar redan till nästa år, då jag planerar ännu en resa dit!
Jag och mormors syster Margot som jag bott hos dessa veckor, en av dom mest fantastiska kvinnor jag vet! Så mycket kärlek