Förlåt förlåt förlåt!

Förlåt såhääääääär mycket för att jag inte bloggat på: 6 DAGAR!
Men de kommer vara lite glest med uppdatering nu hemma hos pappa, ska försöka blogga så gott det går.
Just nu har jag inte tid att blogga för jag ska ut till polen men det blir KANSKE uppdatering ikväll!
Puss



Snabbinlägg!

Hejsan sitter och ska precis kolla på mean girls 2, skriver senare!

Puss


Midsommar!

Hejsan!

Sitter hemma hos pappa i valbo, där jag ska spendera cirka 4 veckor i sommar!
Dagen har varit väldigt händelsefull, eller njae inte riktigt: Jag vaknade ovh gick upp och¨åt frukost sen spelade jag och pappa poker, sen gick vi ut och spela boule, kände mig RIKITIGT gammal då haha!
Vi satte upp våran mini-pool, den är super liten men det tog 3 timmar (minst) att fylla den. Det är iskallt vatten fast papap skulle ändå testa att bada i den nyss, han lyckades INTE!
Förövrigt har jag pratat med Annie i cirka en och en halv timme om allt och inget, jag ska förmodligen va med henne och kanske några andra imorgon vi får se!

Juste det jag skulle skriva i det här inlägget var igentligen om midsommar, tänk att det bara är två dagar kvar tills det tiden går så sjukt fort! Iår åker jag till östkusten och firar där, av vad jag har hört så ska det finaste vädret i Sverige vara precis där, härligt!!
Men nu ska kom pappa och fråga om vi skulle spela poker så det ska jag göra nu.

Puss!















 

I can walk a thousand miles just to be with you.

Hejsan!

Jag skrev ju tidigare idag att jag inte visste vad jag skulle göra idag, men det blev att åka hem till Mickes mamma och äta!
Så det var kul ganaska mycket fol där faktiskt, och kanske världens gulligaste bebis!
Just nu sitter jag hemma och äter creme brule och kikar på sex and the city!
Men vi hörs ikväll!
Puss ♥



Life is music no music no life.

Hejsan!

Jag vajnade cirka ti över tolv i morse och gick ner och åt frukost, nu ska jag snart fixa mig och sen får vi se vad som händer!
Oj shit nu märkte jag att den är fem i fyra, jaha den var bara fem i två haha!
Men ja nu vill jag faktiskt att det ska hända saker på min blogg så tänkte börja med något nytt i den, måste bara komma på vad först!
Nä nu ska jag ringa nån rolig så vi hörs!
Puss
Tumblr_ljfba77ono1qgg6zbo1_400_large
Ni fick lite söta bilder också!

Hemma från Ockelbo!

Hejsan!
Kom hem från Ockelbo igår kväll men har inte orkat/haft tid att blogga förns nu!
Har verkligen HAFT super kul glömde dock allt mitt smink hemma och hade inte möjligheten att låna smink av dom jag sov med för en hade inte med sig och den andra ville inte få ögon sjukdommar (vilket jag förstår) men ja det fick gå ändå, mycket skratt och träning men även mycket små skador, sår på båda mina knän, sträckt mig på låret, ett sår på vaden, två sår på handen (kolla bilden) och ja jag har ju haft problem med min häl i flera år men jag fick det fastställt att jag hade en irritation/infektion i hälsenan så jag har nu fått styrke övningar som jag ska göra varje morgon och varje kväll i cirka en månad!
Dom hade också en talangjakt sista kvällen, jag och Ellen sjöng och vi kom tvåa (bild där nere).
Tack alla för ett fantastiskt läger, jag hade somsagt SUPER KUL, fär att läsa mer om veckan gå in på http://ockelbolagret.blogg.se/!
Idag blev det en väldigt slapp dag: sitter helt osminkad, har inte ens vart ute och ikväll ska jag äta pizza till middag (haha) men imorgon ska jag kanske va med Evelina, vi får se!
Nu ska jag läsa bloggar och kolla på tv så vi hörs senare!
Puss ♥